Er det en ting jeg mestret på ungdomsskolen og videregående var det random hverdagsblogging, haha. I dag er det eneste jeg angrer på at jeg faktisk slettet alle innleggene på impuls en kveld jeg skulle søke jobber i Oslo og fikk helt angst av bloggen.. herregud, det hadde jo vært helt fantastisk å lese i dag. 

Vel vel, for å begynne et sted tenkte jeg at jeg kunne dele litt av det spennende livet mitt de siste månedene. 1. April flyttet jeg hjem til Horten igjen for å spare penger, men også litt fordi hele Oslo-livet begynte å gi meg helt avsmak. Så ukene fremover kommer jeg til å pendle litt frem og tilbake for å jobbe og for å møte bachelorgruppen min, litt stress, men helt ok også :-) 

Fineste Maylen som lar meg sove hos henne når jeg ute på pendleeventyr om dagen

Jeg kan innrømme at disse tre årene i Oslo har gjort meg til en liten festdronning uten like, men det er helt OK. Har vanskeligheter for å ha et pent måltid uten å legge det ut på sosiale medier :-(Her ser jeg egentlig ut som en potet, men skylder på reguleringen For å snakke om noe annet, jeg har alltid vært veldig flink til å overanalysere ting og vurderer mitt eget liv hele tiden. Vet ikke om dette er vanlig eller hva, men svært ofte tenker jeg så mye på hvordan jeg har det og hvordan jeg fremstiller mitt eget liv, at det føles helt forferdelig. Det jeg merker så utrolig godt om dagen, er at jeg trenger et nytt perspektiv på ting.. jeg trenger å reise, jeg trenger å møte nye personer, ett eller annet. Når jeg ser på gamle bilder ser jeg bare mine egne refleksjoner og tanker den tiden jeg tok bildet, ikke selve øyeblikket hvis det gir mening? Kort oppsummert; jeg sliter med å leve i øyeblikket. Det er nå jeg går siste semester på Høyskolen Kristiania, det er nå jeg er 22 år og ung, det er nå jeg kan leke med kjærligheten, jeg har ingen ordentlige forpliktelser, hvorfor stresse? Vanskelig å svare på, men det ligger vel i sammenligning.. sammenligner livet med andre. 

Uansett! Dette er bare noen få bilder da, jeg er jo #snapqueen (STINEMARIST) og har en del bilder på mobilen jeg ikke har lagret enda, men syntes disse utvalgte var ganske koselige også :-)

Håper dere har det fiiint
I går kveld så jeg dokumentaren om Thea Steen som døde av livmorhalskreft i fjor. Den er ganske intens og man blir veldig knyttet til både familien og Thea, men gud så viktig den er. Jeg har aldri tatt helsen min for gitt, men jeg bryr meg virkelig ikke så mye som jeg burde. For å være helt ærlig har jeg lenge hatt i bakhodet at jeg må ta den HPV-vaksinen, men jeg har rett og slett ikke tatt meg tid... "åå, jeg har ikke tid denne uken, nei ikke neste heller, det er ikke så farlig" JO, det er farlig, det kan være så utrolig farlig. Thea var akkurat som de fleste av oss, glad i sminke, klær, reise og være med familie og venner, det er sånne ting en 25 åring skal tenke på, ikke kreft. Når jeg fyller 25 om noen få år, skal ikke jeg angre på at jeg ikke tok meg fri fra livet mitt noen timer for å ta en sprøyte som kan være forskjellen på liv og død, og det burde ikke du heller. 

Thea virket som en helt fantastisk jente jeg ser opp til så utrolig mange måter, det er bare så ufattelig trist at hun måtte tape for kreften. Kreft er virkelig et ord jeg kjenner helt inn til ryggmargen, og det må skje noe snart, for jeg orker ikke høre om flere som forsvinner helt meningsløst til en helt jævlig sykdom. Så vær så snill, ta vaksinen, sjekk deg, gjør noe. Gjør alt det Thea jobbet for verdt det, det du gjør i dag kan være forskjellen på liv og død i fremtiden. 

(bilde hentet fra Thea sin blogg)

Selv fikk jeg ut fingeren og bestilte time hos legen minutter etter jeg hadde sett dokumentaren på TV 2. Kanskje Thea reddet meg fra en fremtidig kreftsykdom med budskapet sitt, det beundrer jeg helt enormt. Tusen takk for dyktige journalister som Thea, dere gjør en helt enorm forskjell.

Se dokumentaren på tv2 sumo her
 
 

Personlig pleier jeg ikke skrive nyttårsløfter fordi jeg ofte ender opp med å bli skuffet over meg selv når jeg ikke klarer dem. I år har jeg gjort et lite unntak, hvor jeg fokuserer på ting jeg faktisk har troen på at jeg skal klare. En av dem er å lese minst 2 bøker i måneden. Det trenger ikke være lange romaner, men kan være alt fra lettleste inspirasjonsbøker til korte bøker jeg ikke bruker særlig lang tid på. 

 

Nå har jeg nettopp lest ferdig Menn som hater kvinner (som er en av de beste bøkene jeg noensinne har lest), og har startet på en fantastisk bok av Will Darbyshire, nemlig this modern love. Det er en bok hvor forfatteren har samlet flere tusen brev fra blant annet sosiale medier som Twitter og Instagram, men også gjennom fysiske brev fra hele verden. Mennesker har sendt inn alt fra vakre kjærlighetsbrev til korte notis som forklarer hvordan kjærlighet er for så mange. Boken går gjennom alle faser, fra du blir forelsket, selve forelskelsen og tiden når den er over. Denne er en fantastisk start på nyttårsløfte mitt ♥

 


 
 

Hei! Jeg reiste til Barcelona med mamma i starten av november (selv om det føles ut som det var i går), og tenkte jeg kunne dele noen bilder fra turen. Det var en utrolig fin tur, og det er virkelig en fantastisk by som jeg garantert kommer til å besøke igjen. Har skrevet en guide om den på jobben også, som jeg kan poste her senere :-) 

 


 

 


 


 

Og ja, jeg har endret designet mitt haha. Html koder og sånt er ikke helt min greie, så jeg klarer ikke helt å bli kvitt den rammen over profilbildet eller laste opp headeren riktig.. men det kommer seg sikkert! Kanskje, hvis jeg kommer på topplisten så skal jeg endre det, neida. 

 
 

Hei dere, jeg hadde en litt trist i kveld og jeg må nesten bare dele noe av det. Kort fortalt var jeg på café i stad og vi så en eldre mann som virket så ensom. Det er virkelig helt umulig for meg å forklare hvor langt inne det stakk. Jeg kan ikke gjøre så mye for å hjelpe akkurat han, men det finnes dessverre flere å hjelpe.

 

Visste dere at det er venteliste for å få besøksvenn i Norge? Det er bare ikke greit. Jeg har meldt meg som besøksvenn, og det burde du også gjøre. Gå inn på denne linken her, og du kan faktisk gjøre en forskjell.

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

<3 Alle fortjener å ha det sånn
 

Det er jo en liten stund siden jeg har gjort dette, og jeg vil jo gjerne være flink. Grunnen til at jeg blogger igjen er fordi jeg er over gjennomsnittet glad i å uttrykke meg skiftlig. Dessuten ønsker jeg å bli flinkere, det er noe jeg vil jobbe med i fremtiden. Fremtiden min er ikke å bli toppblogger, men å jobbe et sted hvor jeg både kan skrive og bevege meg utenfor et kontor :-)

 

Uansett, tenkte jeg kunne dele noen bilder jeg har tatt i sommer, for å starte et sted. Jeg sluttet i to jobber i slutten av juni, og var egentlig veldig arbeidsledig hele juli, så det ble mye fritid i Horten :-) 

 


 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Okei, det her er favoritt bildet mitt fra i sommer tror jeg. Kjenner ingen av dem, men det er så.. ekte. Han gikk bare rundt, danset og drakk "urge" haha

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Gullungene mine

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Dette er i oktober, men var brystkreft event med blant annet Katrine Sørland, så viktig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, det her er SÅ fint!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selma fant en bæsj i hagen :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


 

Disse bildene gir ikke helt rettferdighet for hvordan sommeren min har sett ut, da dette er kun hendelser hvor jeg har tatt med meg kameraet mitt. Kan lage et eget innlegg med andre bilder også, de pleier som regel å ha litt mer sjarm :-)

 

Ellers, sommeren var fin den. Det føles alltid som det er noe som har manglet de siste årene uten at jeg klarer helt å sette ord på det. Kan være at det ikke er skolefri på samme måte som det var før. Jeg er uansett glad for at jeg er så flink til å ta frem kameraet og ta bilder, uansett hvor irriterende det kan være for andre, haha (deal pepz). 

 

Resten av uken skal jeg jobbe litt med eksamen og på kontoret på torsdag og fredag, gøy :-) Vant faktisk billetter til Freddy Kalas konsert på fredag (haha), så Benedikte og jeg må nesten dra og få med oss Hey Ho som er, helt seriøst, en av de julesangene jeg liker aller best. Og på lørdag er det tapaskveld, gleder meg! Fin helg.  

 

Les gjerne denne saken jeg har skrevet på jobben her

 
 

1. Hvor gammel er du?
22 år

 

2. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Ung

 

3. Hva ville du bli da du var liten?
Eiendomsmegler eller brannmann(dame)

 

4. Hvor mange søsken har du?
To lillesøstre

 

5. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Eksamensgruppa mi :-)

 

6. Hvor høy er du?
170cm (nøyaktig!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

7. Hvem ringte du sist?
Mamma (pleier å bli bekymret om mamma ikke ringer i løpet av dagen)

 

8. Hvem ringte deg sist?
Mamma, haha..

 

9. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
Ehm, den vanlige iPhone ringetonen

 

10. Hva stod det i den siste sms'en du mottok?
Fra venninnen min Bettina "hahah, hun er så søt ass". Det var fordi jeg sendte hun melding og sa at Mamma (<3) syntes hun var så god å ha haha

 

11. Hva liker du best - å ringe eller sende sms?
Det spørs veldig hvem det er og hva beskjeden er. Jeg hater å snakke med fremmede i telefonen, men det går jo fint.. elsker å snakke i telefonen hvis jeg har noe spennende å fortelle.

 

12. Hva er ditt favorittsted?
Elixia!

Neida, hmm kanskje på fjellet? Jeg elsker å gå fjelltur :-)

 

13. Hvilket sted liker du minst?
Vet ikke om dette er et sted.. men i busskur om vinteren! Verste jeg vet i hele verden, ikke kan jeg lese bok eller holde på med mobilen, fordi fingrene mine holder på å falle av og alltid når det er dritkaldt er bussen 20 minutter forsinket.

 

14. Når så du moren din sist?
På onsdag, jeg var hjemme forrige uke og hun kjørte meg til toget. 

 

15. Hva drikker du helst til frokost?
Drikker helst appelsinjuice, men det har jeg svært sjelden i nærheten (hvorfor det egentlig?), så det blir vel vann det da. 

 

16. Eier du dyrbare smykker?
Nei, men eier smykker som betyr mye for meg.

 

17. Når snakket du sist med en fremmed?
I går på et event med jobben. Jeg hadde drukket alkohol og da er jeg alltid litt for sosial

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

18. Hva hører du på akkurat nå?
En spilleliste på Spotify som heter hits hits hits (ja, det er listepop haha)

 

19. Hva har du alltid i vesken?
Hmm, en bok, lommebok, øretelefoner, mobil, planleggeren min, vannflaske, leppomade og lader

 

20. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Ingen av delene, de var aldri gift

 

21. Når står du opp i hverdagen?
Det her er vel litt flaut, men det er som regel aldri før 10. I morgen skal jeg faktisk opp klokken 07.00, det er ikke poppis her i heimen for å sirre sånn

 

22. Når står du opp i helgene?
Det er vel rundt halv 12 det da.. spørs litt, skal jeg ut (mest sannsynlig) pleier jeg å sove lenger fordi da vet jeg at jeg kommer hjem sent uansett haha (huffda)

 

23. Sover du på en spesiell side?
Nei, ikke egentlig, men hvis jeg er VELDIG trøtt elsker jeg å sove på ryggen! Det er så deilig, men klarer ikke sove på ryggen med mindre jeg er veldig trøtt

 

24. Hva kan holde deg våken om natta?
Hm, det er litt rart, men hvis jeg har mye å tenke på sovner jeg som regel fort, men kanskje hvis jeg gleder meg til dagen etter. Haha, litt 9 åring vibes her, men da klarer jeg aldri å sovne 

 

25. Hva var det siste du spiste?
Kylling med spinat, bryggsalat og grønnsaker mmmmm

 

26. Hva var det siste du drakk?
En fantaboks, drikker de hele tiden om dagen.. drikker egentlig aldri brus

 

27. Har du noen gang vært forelsket?
Ja, det har jeg :-) Men det er ikke så veldig ofte akkurat

 

28. Hvor mange steder har du bodd?
Det er ganske mange steder når jeg tenker meg om, 5 hjemme i Horten og 2 i Oslo

 

29. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Det står en ukjent vinboks rett ved siden av meg som er litt rød, haha

 

30. Fortell noe du aldri har fortalt kjæresten din?

</3

 

31. Hva har du hatt av kjæledyr?

Jeg har hatt veldig mange katter. Har også hatt 4 hamstere og en kanin

 

32. Når er Norge på sitt beste?
Juni! Eller september, eller mai.. ja, da er Norge helt perfekt! Juni var favorittmåneden til Mormor fordi alle trærne hadde blomstret (?) og alt var fortsatt så grønt <3

 

Processed with VSCO with t1 preset
 

33. Hva er drømmejobben din?
Det må være å jobbe med mennesker jeg trives med, i en spennende bedrift som driver med sosiale medier :-) Jeg er over gjennomsnittet interessert i blogging f. eks og det må være en drøm å kunne jobbe med noe jeg finner så interessant. Jeg studerer jo markedsføring, også er jeg veldig glad i å lese bøker, så de to sammen hadde også vært en drømmejobb for meg. Jeg har dessuten veldig lyst til å skrive en bok en dag, haha.. drøm stort? Ja, også kunne jeg godt tenkt meg å bli kreftsykepleier eller jordmor! Haha, herregud, godt spørsmål :-)

 

34. Når var du i kirken sist?
I februar 

 

35. Hvor drar du når du er trist?
Da drar jeg hjem til Horten, uten tvil. Da ligger jeg i senga og ser på filmer med søstrene mine mens jeg syntes synd på meg selv, ingen spør meg dumme spørsmål om hvorfor jeg er trist og det føles alltid mye bedre. Å være i Oslo når jeg trist er (unnskyld meg) helt jævlig, jeg føler meg så dritt at det er helt umulig å beskrive.

 

36. Favorittfarge?
Hadde en periode på ungdomsskolen hvor jeg ble hektet på limegrønn etter jeg så en eller annen person på nettby ha limegrønne vegger på rommet sitt, guud.. ALT var seriøst limegrønt og jeg har fortsatt litt traumer.. men faktisk, favortittfargen min er grønn haha :-) Ikke limegrønn altså

 

37. Hva var det siste du kjøpte?
Kjøpte en kaffe på Espresso House i stad og den kostet 42kr.. føler meg som den luksushora, for det har jeg virkelig ikke råd til når jeg må fiske opp mastercardet. Jaja, YOLO ;)

 

38. Hvilken bok leste du sist?
Leser "Lyset vi aldri ser" nå, men den siste jeg leste ut var "Jeg er Pilgrim". Den siste anbefaler jeg forresten på det sterkeste.

 

39. Kan du bytte olje på bilen?
Nei, eller.. husker ikke? Det var faktisk spørsmålet mitt på oppkjøringen og da fikk jeg riktig

 

40. Har du noen gang vært i kontakt med politiet?
Ehhh ja, haha, men jeg har ikke havnet i alvorlige problemer akkurat :-)

 

41. Hva ønsker du deg mest akkurat nå?
En hund! På denne tiden i fjor var jeg SÅ nære på å kjøpe en hund på nedbetaling, haha omg.. da vet jeg det hadde blitt drama med mamma ass

 

42. Har du tatoveringer?
Nei

 

43. Hvilken øyenfarge har du?
Grønngulbrun ish

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Ja, jeg tar i mot bryntips med glede)

 

44. Hvem er din favoritt på snap?
Astrid S, hahaha, hun er SÅ nydelig og utrolig morsom

 

45. Hva gruer du deg til?
Den dagen noen som står meg nært dør gruer jeg meg til. Jeg har opplevd det før, og jeg vet det er grusomt

 

46. Hva gleder du deg til?
Den dagen jeg kjøper min første leilighet! Herregud, så deilig det skal bli :-)

 

47. Hva var det siste du skriblet ned på et papir?
Det var vel en graf eller noe dritt det da, haha.. jeg driver å pugger økonomi og samfunn om dagen og det var ikke så gøy som jeg trodde først

 

48. Hva var det siste du grublet på?
Jeg skal kjøpe vinterjakke nå snart, og lurte på hvilken jeg ville ha.. ja, så mange problemer har jeg om dagen. 

 

49. Hva er det siste du skal huske å gjøre i kveld før du legger deg?
Sette på alarmen på mobilen, så jeg faktisk kommer opp klokken 07 i morgen (zzz)

 

50. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget?
Da skal jeg se en dokumentar om jenter som blir giftet bort i 12 års alderen. Sykt, ja. Etter det skal jeg se en episode med Rob og Chyna.. okei det handler om balanse i hverdagen folkens.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


 

Altså ja, jeg har så mye på hjertet at jeg MÅ blogge :-)
 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


Norske blogger


Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· Andrea Badendyck · Anette Haga · Caroline Maria · Fanny · Livingdoll · Mathilde · Tuva · Ulrikke Lund · VOEDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits