Personlig pleier jeg ikke skrive nyttårsløfter fordi jeg ofte ender opp med å bli skuffet over meg selv når jeg ikke klarer dem. I år har jeg gjort et lite unntak, hvor jeg fokuserer på ting jeg faktisk har troen på at jeg skal klare. En av dem er å lese minst 2 bøker i måneden. Det trenger ikke være lange romaner, men kan være alt fra lettleste inspirasjonsbøker til korte bøker jeg ikke bruker særlig lang tid på. 

 

Nå har jeg nettopp lest ferdig Menn som hater kvinner (som er en av de beste bøkene jeg noensinne har lest), og har startet på en fantastisk bok av Will Darbyshire, nemlig this modern love. Det er en bok hvor forfatteren har samlet flere tusen brev fra blant annet sosiale medier som Twitter og Instagram, men også gjennom fysiske brev fra hele verden. Mennesker har sendt inn alt fra vakre kjærlighetsbrev til korte notis som forklarer hvordan kjærlighet er for så mange. Boken går gjennom alle faser, fra du blir forelsket, selve forelskelsen og tiden når den er over. Denne er en fantastisk start på nyttårsløfte mitt ♥

 


 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


Norske blogger


Arkiv


· Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Januar 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· Andrea Badendyck · Anette Haga · Caroline Maria · Fanny · Livingdoll · Mathilde · Tuva · Ulrikke Lund · VOEDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits