I går kveld så jeg dokumentaren om Thea Steen som døde av livmorhalskreft i fjor. Den er ganske intens og man blir veldig knyttet til både familien og Thea, men gud så viktig den er. Jeg har aldri tatt helsen min for gitt, men jeg bryr meg virkelig ikke så mye som jeg burde. For å være helt ærlig har jeg lenge hatt i bakhodet at jeg må ta den HPV-vaksinen, men jeg har rett og slett ikke tatt meg tid... "åå, jeg har ikke tid denne uken, nei ikke neste heller, det er ikke så farlig" JO, det er farlig, det kan være så utrolig farlig. Thea var akkurat som de fleste av oss, glad i sminke, klær, reise og være med familie og venner, det er sånne ting en 25 åring skal tenke på, ikke kreft. Når jeg fyller 25 om noen få år, skal ikke jeg angre på at jeg ikke tok meg fri fra livet mitt noen timer for å ta en sprøyte som kan være forskjellen på liv og død, og det burde ikke du heller. 

Thea virket som en helt fantastisk jente jeg ser opp til så utrolig mange måter, det er bare så ufattelig trist at hun måtte tape for kreften. Kreft er virkelig et ord jeg kjenner helt inn til ryggmargen, og det må skje noe snart, for jeg orker ikke høre om flere som forsvinner helt meningsløst til en helt jævlig sykdom. Så vær så snill, ta vaksinen, sjekk deg, gjør noe. Gjør alt det Thea jobbet for verdt det, det du gjør i dag kan være forskjellen på liv og død i fremtiden. 

(bilde hentet fra Thea sin blogg)

Selv fikk jeg ut fingeren og bestilte time hos legen minutter etter jeg hadde sett dokumentaren på TV 2. Kanskje Thea reddet meg fra en fremtidig kreftsykdom med budskapet sitt, det beundrer jeg helt enormt. Tusen takk for dyktige journalister som Thea, dere gjør en helt enorm forskjell.

Se dokumentaren på tv2 sumo her
 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


Norske blogger


Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Januar 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· Andrea Badendyck · Anette Haga · Caroline Maria · Fanny · Livingdoll · Mathilde · Tuva · Ulrikke Lund · VOEDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits