Er det en ting jeg mestret på ungdomsskolen og videregående var det random hverdagsblogging, haha. I dag er det eneste jeg angrer på at jeg faktisk slettet alle innleggene på impuls en kveld jeg skulle søke jobber i Oslo og fikk helt angst av bloggen.. herregud, det hadde jo vært helt fantastisk å lese i dag. 

Vel vel, for å begynne et sted tenkte jeg at jeg kunne dele litt av det spennende livet mitt de siste månedene. 1. April flyttet jeg hjem til Horten igjen for å spare penger, men også litt fordi hele Oslo-livet begynte å gi meg helt avsmak. Så ukene fremover kommer jeg til å pendle litt frem og tilbake for å jobbe og for å møte bachelorgruppen min, litt stress, men helt ok også :-) 

Fineste Maylen som lar meg sove hos henne når jeg ute på pendleeventyr om dagen

Jeg kan innrømme at disse tre årene i Oslo har gjort meg til en liten festdronning uten like, men det er helt OK. Har vanskeligheter for å ha et pent måltid uten å legge det ut på sosiale medier :-(Her ser jeg egentlig ut som en potet, men skylder på reguleringen For å snakke om noe annet, jeg har alltid vært veldig flink til å overanalysere ting og vurderer mitt eget liv hele tiden. Vet ikke om dette er vanlig eller hva, men svært ofte tenker jeg så mye på hvordan jeg har det og hvordan jeg fremstiller mitt eget liv, at det føles helt forferdelig. Det jeg merker så utrolig godt om dagen, er at jeg trenger et nytt perspektiv på ting.. jeg trenger å reise, jeg trenger å møte nye personer, ett eller annet. Når jeg ser på gamle bilder ser jeg bare mine egne refleksjoner og tanker den tiden jeg tok bildet, ikke selve øyeblikket hvis det gir mening? Kort oppsummert; jeg sliter med å leve i øyeblikket. Det er nå jeg går siste semester på Høyskolen Kristiania, det er nå jeg er 22 år og ung, det er nå jeg kan leke med kjærligheten, jeg har ingen ordentlige forpliktelser, hvorfor stresse? Vanskelig å svare på, men det ligger vel i sammenligning.. sammenligner livet med andre. 

Uansett! Dette er bare noen få bilder da, jeg er jo #snapqueen (STINEMARIST) og har en del bilder på mobilen jeg ikke har lagret enda, men syntes disse utvalgte var ganske koselige også :-)

Håper dere har det fiiint


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


Norske blogger


Arkiv


· April 2017 · Mars 2017 · Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Januar 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· Andrea Badendyck · Anette Haga · Caroline Maria · Fanny · Livingdoll · Mathilde · Tuva · Ulrikke Lund · VOEDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits