Hei! Jeg reiste til Barcelona med mamma i starten av november (selv om det føles ut som det var i går), og tenkte jeg kunne dele noen bilder fra turen. Det var en utrolig fin tur, og det er virkelig en fantastisk by som jeg garantert kommer til å besøke igjen. Har skrevet en guide om den på jobben også, som jeg kan poste her senere :-) 

 


 

 


 


 

Og ja, jeg har endret designet mitt haha. Html koder og sånt er ikke helt min greie, så jeg klarer ikke helt å bli kvitt den rammen over profilbildet eller laste opp headeren riktig.. men det kommer seg sikkert! Kanskje, hvis jeg kommer på topplisten så skal jeg endre det, neida. 

 


Ditt navn her
Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


Legg meg til som venn


Norske blogger


Arkiv


· Januar 2017 · Desember 2016 · November 2016 · Januar 2014Kategorier


· BloggSøk i bloggen
Linker


· Andrea Badendyck · Anette Haga · Caroline Maria · Fanny · Livingdoll · Mathilde · Tuva · Ulrikke Lund · VOEDesignDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits